Historie en missie

HISTORIE

In 1991 is Han Neuteboom gestart onder de naam DIERENKLINIEK HEYTHUYSEN. Eerst op de Stationsstraat in Heythuysen, maar sinds 2004 op de Kloosterstraat in Heythuysen. In 2005 hebben wij ons aangesloten bij de samenwerkingsorganisatie Sterkliniek Dierenartsen. Onze kwaliteitsgedachte en onze praktijkfilosofie komen namelijk sterk overeenkomen met de bedoelingen van Sterkliniek Dierenartsen. In onze kliniek kun je terecht voor de behandeling van gezelschapsdieren, met name honden, katten, konijnen en knaagdieren.

MISSIE

Onze missie  is : ‘Met goede diergeneeskundige zorg helpen wij om de gezondheid van je huisdier lang zo optimaal mogelijk te houden. Levenskwaliteit is een belangrijke criterium voor de aanpak die we kiezen; met heldere uitleg beslissen we samen wat te doen. Om dit mogelijk te maken heeft onze kliniek uitstekende voorzieningen, en zorgen wij met bij- en nascholingen voor kennis van de nieuwste mogelijkheden en richtlijnen’.

Voor bepaalde vormen van gespecialiseerd onderzoek en behandeling kunnen wij patienten doorsturen, oa naar de Universiteits Kliniek Gezelschapsdieren in Utrecht, of klinieken van Dierenarts-Specialisten zoals in Vught of Wageningen.