Nascholing

Sterklinieken zijn Samen voor het welzijn van uw huisdier!

Ook dit jaar zijn er weer bijna 100 Sterkliniek dierenartsen & paraveterinairen samengekomen tijdens de jaarlijkse Sterkliniek Dierenartsen Nascholingsdag in november!

Het is elk jaar weer een ontzettend leuke, maar vooral ook een leerzame dag waar collega’s lezingen volgen en ideeën en ervaringen uitwisselen. Een gezellig samenzijn met dit jaar als kers op de taart een lezing van dierenvriendin van het jaar Marijke Helwegen! Zoals ook te lezen was in SterK. magazine #12 zijn dieren haar grootste passie. Zij kon onze paraveterinairen dus als ervaringsdeskundige goed vertellen hoe het voor de baasjes van alle diertjes is om bij de Sterkliniek naar binnen te lopen als je dier ziek is. Altijd goed om eens in de schoenen van een ander te gaan staan.

Onze dierenartsen en paraveterinairen hebben weer veel praktische informatie gekregen die de diergeneeskundige zorg voor uw huisdieren nog meer zal verbeteren. Wij zijn er immers samen voor het welzijn van uw huisdier.

Foto's Marijke Helwegen